2015. február 9., hétfő

Csongoroló, és a Csongító!

Sziasztok! Végre ismét a késés asztalomhoz tudtam ülni egyet( vagy kettőt ), az eredménye pedig ez a két farmergatyás hentes segéd. Nagyon sokat nem is tudok róluk írni, mert az elkészítése egy késnek mostanába sokkal kézenfekvőbb, és egyszerűbb mint bármit is fogalmazni róla. (Ez a két tevékenység egyszerre csak Ama kollégának megy) A penge rozsdamentes (n 695), a bakni rezes, a szegecsek ilyenek is, olyanok is, a markolat pedig úgy feszül a vason, mint annak idelyén a r.b..c.k seggén! Na de térjünk vissza a késekre! Mind a kettő kemény lett, nagy, és éles, akihez került az pedig a vadakra veszélyes! Reszkessetek erdőlakó agancsosok, varacskosok, földön fekvő bundások, eget meghódító szárnyasok, mert a simaszőrű doki és a páros, ha titeket meglát, nos nem lesz jó vége meglásd, most! Na ebből ennyi elég, vissza térek az asztalhoz,mert ott otthonosabban érzem magam, ti meg nézegessétek a fotókat! Hamarosan érkezem.

2 megjegyzés:

  1. Szervusz. Balee !

    Én a készítést élvezem a legjobban, azért tudok olyan lelkesen írni róla. Te pedig saját Balee stílusú késeket készítesz. Na, az a valami !

    AMA.

    VálaszTörlés
  2. Szervusz Ama!

    Elhiheted én is a késkészítésben találom meg a nyugalmat, de mindig inkább elkészítettem a dolgokat, mint, hogy el kelljen magyaráznom, hogyan kell elkészíteni. Na de tovább nem is magyarázkodok, inkább feldobom az új kis vasat a blogra!
    Egyébként köszönöm!

    Balee

    VálaszTörlés